Office 365 - Bárhol, bármikor

informatikai üzemeltetés

Elektronikus levelezés, közös naptárkezelés, dokumentumkezelés és intranetes webhelyek, azonnali üzenetküldés és webes konferencia – csupán néhány a végtelen lehetőségek közül, amelyek segítségével hatékonyabbá teheti vállalkozását. A Microsoft Office 365 szolgáltatáscsomaggal úgy használhatja a Microsoft üzleti megoldásait, hogy szinte nem is kell kezdeti beruházásra költenie, ugyanis az irodai funkciókat a Microsoft saját szerverein üzemelteti és a felhasználók az interneten keresztül, havidíjas szolgáltatásként vehetik igénybe azokat.

informatikai üzemeltetés

A világ vezető irodai szoftvercsomagja (Office Professional Plus) és irodai webes alkalmazása (Office Web Apps) együtt a felhőalapú szolgáltatásokkal, hogy a leghatékonyabb munka élményét nyújtsák a PC-n, a telefonon és a böngészőben.

informatikai üzemeltetés

E-mail, naptár és névjegyszolgáltatás a legfrissebb vírus- és spamvédelmi megoldásokkal. Az e-mailek elérhetők gyakorlatilag bármilyen mobiltelefonról. Hangposta, egységes kommunikáció és archiválás irányába is kiterjeszthető.

informatikai üzemeltetés

Webhelyek kialakítása a munkatársak, partnerek és ügyfelek összekapcsolásához. Tartalmaz vállalaton belüli kapcsolati-háló funkciókat és széles körűen testre szabható.

informatikai üzemeltetés

Jelenlétérzékelésre, azonnali üzenetküldésre és online találkozók létrehozására alkalmas megoldás, képernyőmegosztással, hang- és videokonferenciával.

Mi az Office 365?

Ismerős Microsoft Office együttműködési és irodai eszközök, felhőalapú szolgáltatások formájában. Mindenki együttműködhet, hiszen bárhonnan hozzáférhet az e-mailekhez, a webkonferenciákhoz, a dokumentumokhoz és a naptárakhoz. Nagyvállalati színvonalú biztonsági megoldásokat tartalmaz, a Microsoft garanciájával. Akár kisvállalatról, akár nemzetközi nagyvállalatról van szó, az Office 365 kínál a szervezet igényeinek megfelelő csomagokat. Tudjon meg többet még ma.

Az Office 365 legfontosabb előnyei:

  • Hozzáférés az e-mail-ekhez, dokumentumokhoz, névjegyekhez és naptárakhoz majdnem bármilyen eszközről
  • Egyszerű és biztonságos csoportmunka munkatársakkal és üzleti partnerekkel
  • Könnyedén együttműködik a Microsoft Office-szal és a többi alkalmazással, amit már használnak a felhasználók
  • Üzleti szintű szolgáltatási lehetőségek, mint pl. a folyamatos telefonos támogatás, a pénzügyi garanciával támogatott 99,9%-os rendelkezésre állás, a geo-redundáns adattárolás, katasztrófaterv és robosztus biztonsági és adatvédelmi előírások
  • Átfogó megoldás, amely magában foglalja az irodai alkalmazásokat, a portálokat, az extranetet, a publikus weboldalt, az azonnali üzenetküldést, a hang- és videokonferenciát, a webkonferenciát, az e-mailt, a hangpostát és az egységes üzenetkezelést
  • Használat-alapú árazás és számlázás, hogy rugalmas és kiszámítható legyen